Tuesday, September 20, 2016
Sallatë pule në marule Kupat
Me ndihmën e dyqan-blerë mish pule rotisserie, ju do të marrë stresin nga të përgatitur ushqim të shpejtë dhe të shëndetshme. Kjo gjellë të shijshme nga Gatim Drita është e përkryer për mbrëmje zënë. Shërbejë deri sallatë pule i butë tossed me arra thekur dhe qershi të thata në 25 minuta ose më pak!
Sallatë pule në marule Kupat
përbërësit
1/4 filxhan copëtuar arra të para
1/4 filxhan majonezë dritë (gluten-free nëse është e nevojshme të certifikuar)
1/4 filxhan të thjeshtë pa yndyrë kos grek (gluten-free nëse është e nevojshme të certifikuar)
2 teaspoons uthull sheri (certifikuara gluten-free nëse është e nevojshme)
kripë 1/4 lugë çaji i drejtë
1/4 lugë çaji piper i zi
2 gota copëtuar skinless, pa kocka rotisserie gjoks pule
2 tablespoons copëtuar majdanoz banesë-fletë
6 qepë të mesme të gjelbër, i copëtuar
6 Bibb marule lë
1/3 filxhan të thata qershi thekshëm
Directions
Ngroh paraprakisht furrë në 350 ° F.
Përhapjen arra në një shtresë të vetme në një fletë pjekje; piqem për 5 minuta ose derisa arra janë të thekur. Ftohtë.
Kombinoje majonezë, kos, uthull, kripë dhe piper në një tas. Llokoçis për të kombinuar. Le menjane.
Vendi pulë, arra thekur, majdanoz dhe qepë të gjelbër në një tas të madh. Hedh për të kombinuar. Shtoni salcë, nxitje edhe për pallto.
Vendi 1 fletë marule në secilin nga 6 lojë me birila. Ndani sallatë pule në mënyrë të barabartë në mesin e lojë me birila; krye me qershi.
ushqyerit Informacione
Shërben: 6 | Shërbyer Size: cup 1 marule
Per shërbejnë: Calories: 175; Fat Total: 7g; Ngopur Fat: 1g; Monounsaturated Fat: 1g; Kolesteroli: 43mg; Sodium: 267mg; Karbohidratet: 11g; Fiber dietik: 2g; Sugar: 7g; Proteina: 15g
Nutrition Bonus: Kaliumi: 182mg; Iron: 8%; Vitamina A: 18%; Vitamina C: 6%; Calcium: 5%
Sallatë pule në marule Kupat
Reviewed by Unknown
on
7:52:00 AM
Rating: 5