Tuesday, September 20, 2016

8 menyra te lehtë dhe krijuese te shtojm më shumë proteina ne sallaten tone !

Kur përgatitur deliciously, salads janë më të mirë. Ata janë shpesh të ngarkuar me veggies fijor dhe e mbushur me ushqyesve të tjera, duke qenë krejtësisht i ulët në të dy kalorive dhe carbs. E vetmja gjë që sallata të mira kanë tendencë për të harruar për? Kjo akuzë oh-so e nevojshme proteina. Ekspertët rekomandojnë squeezing në mes 15 dhe 30 gram të proteinave në ushqim, dhe të gjithë shumë shpesh salads mund të bie pak të shkurtër të atij numri. Sure, ju lehtë mund të amp gjërat duke shkuar zarzavate tuaja me një pulë copëtuar ose salmon i pjekur në skarë, por mashtrim shpejt mund të bëhet lloj i një gërhij në qoftë se ajo është vetëm një që ju jeni duke u mbështetur në. Në vend që të lënë dreka juaj sallatë ngadalë shkëmb ju për të fjetur me natyrën e saj të mërzitshëm, shkelm gjërat një nivel me këto tetë truket poshtër proteina të mbushura. Ata kërkojnë pak-me-asnjë punë shtesë ose përgatitjen, dhe lehtë mund të transformojë salads tuaj në ushqim mbushje që do të ju mbajë të kënaqur me ditët e tua. 1. Zgjidhni zarzavate që natyrisht kanë më shumë proteina. Ndërsa zarzavate nuk mund të jetë shkëlqyeshëm të lartë me proteina, nuk janë të varieteteve të caktuara që kanë më shumë se të tjerët. Në vend se duke përdorur holluar me ujë, nutritionally marule ajsbergut dobët, Maxine Yeung, M.S., R.D., pronar i Wellness lëvizje, rekomandon përdorimin spinaq dhe tjera në vend. Spinaqi ka rreth 1 gram proteina në filxhan, ndërsa kale ka 2 gram në filxhan. 2. Shtoni disa fara chia në vinaigrette tuaj. Ky mashtrim është aq e lehtë. fara Chia janë pak të shtrenjta, por ju me të vërtetë nuk kanë nevojë për të përdorur një ton për të marrë përfitimet (1 lugë gjelle ka 3 gram fibra dhe 1 gram proteina), kështu që një qese prej tyre duhet të zgjasë për llojin e një kohë . Ata janë gjithashtu relativisht pa erë kështu që ju mund të shtoni ato në pothuajse çdo gjë, pa messing me shijen e ushqimeve tuaja të preferuara. Herën tjetër që ju të bëni një vinaigrette thjeshtë, shtoni një lugë çaji ose lugë gjelle këto fara. Pastaj vishen sallatë tuaj! Kapur vetëm me përdorimin e fara chia është se në qoftë se keni ndërmend të bëni një sasi të madhe të veshjes dhe e përdorin atë gjatë gjithë javës, këto fara mund të absorbuar të lëngshme dhe të marrë në pronat e pelte-si. Kjo karakteristikë transformues është ajo që e bën fara chia e madhe për të përdorur në puddings të shëndetshëm, por jo aq e madhe për ruajtjen afatgjatë të dressings sallatë. Zgjidhja e thjeshtë? Vetëm të mjaftueshme për një sallatë në një kohë, ose shtoni fara në një pjesë të vogël të veshjes tuaj të drejtë para se të planifikoni të përdorni atë. 3. Ose të zgjedhin për të trashë, dressings creamier të bëra me përbërës të lartë të proteinave. Ndërsa po, Cezari sallatë salcë mund të jetë pak më e lartë në kalorive, kjo është edhe më e lartë me proteina, ju mund të falenderoj anchovies whipped dhe të verdhat e vezëve për këtë. Për sa kohë që ju përdorni atë në moderim, ju do të jetë në gjendje të gëzojnë përfitimet pa paketim aksidentalisht në kalorive. të lartë të proteinave opsione të tjera salcë që i dua janë ato të bëra me fasule, tahini, butters arrë, dhe si. Ata janë të trasha, i butë, dhe, natyrisht, të lartë me proteina. Me këto dressings ju do të duan të jenë të kujdesshëm për të shmangur aksidentalisht duke i bërë ata shumë të trasha, si rënie e horizontit bathë ose hummus. Një mënyrë e thjeshtë për të siguruar që kjo nuk ndodh është që thjesht të përdorni një raport më të madhe të naftës, uthull, ose lëng agrume të përbërësve proteina të mbushura. 4. Mos kini frikë të përdorin fasule. Shtimi fasule për sallata mund të tingëllojë lloj pazakontë në qoftë se ju nuk keni bërë atë, por sapo ju të filloni, ju nuk do të kthehemi. Fasule të japë shtratin tuaj të zarzavate një cilësi, heartier më shumë mbushje, dhe dhe llojin e Bean ju zgjidhni shpesh mund të marrë shijen e sallatë tuaj në nivelin e ardhshëm. Provoni një sallatë meksikan-style me fasule të zeza, një sallatë spinaq me fasulja, apo edhe të përzierje deri Caprese tuaj të ardhshëm me disa fasule të bardha. 5. Në vend të croutons, provoni chickpeas thekur. chickpeas thekur janë tufë. Ju mund të bëni një bandë në të njëjtën kohë dhe thjesht snack mbi to, ose përdorimin e tyre në krye supave, pastas, dhe (ju mendoi atë) salads! Ata janë crunchy, i kalitur dhe i kripur, kështu që ata kanë një shije të ngjashme dhe mouthfeel me croutons. Por me mënyrë shumë proteina (7.5 gram në 1/2 filxhan) dhe shumë fibra, too (6 gram per 1/2 filxhan). Për dolli ato, ngroh paraprakisht furrë tuaj në 450 gradë F. Ndërkohë, thahet chickpeas tuaj me një peshqir letre, atëherë lehtë do t'i lyesh me vaj ulliri dhe çdo seasonings keni dëshirë. Pastaj piqem tyre derisa ata janë kafe dhe crunchy (rreth 30 ose 40 minuta), hiqni nga furra, dhe le të ftohtë para se të ruani ato. 6. Dhe në qoftë se ju me të vërtetë nuk mund ta imagjinoj jetën pa croutons, përdorni bukë gruri në vend të bardhë për të bërë ato. bukë gruri ka në fakt kanë shumë proteina (rreth 4 gram në fetë). Pra, nëse ju nuk të vërtetë kujdeset për ditching carbs, dhe dashuri seriozisht croutons (Unë plotësisht të marrë atë), atëherë provoni duke e bërë tuaj me bukë gruri tërë në vend të bardhë. Nëse ju nuk ndiheni si duke e bërë croutons tuaja, megjithatë, shumica e dyqaneve ushqimore do të shesë gjithë mundësitë crouton gruri. 7. Ose përdorni arra dhe fara për të marrë atë pickim crunchy. Ky është mashtrim i preferuar crunchy Yeung së. Ajo i pëlqen të përdorë farat e lulediellit dhe bajame në pothuajse të gjitha salads ta, sepse ata shtojnë se cilësi shtesë dhe shtresë e shije, dhe ata janë të mbushur me proteina dhe fibra-1 lugë gjelle fara luledielli ka 1.5 gram të proteinave dhe 1 lugë gjelle bajame ka rreth 2 gram proteina. Nëse këto dy lloje të farërave dhe arrë varieteteve nuk janë filxhan çaj tuaj, shumica e varieteteve të tjera do të ketë një akuzë të ngjashme të lartë proteine. 8. Të jetë si francezët dhe hedhin një vezë në sallatë tuaj. Një sallatë që dashuria francez? Sallatë LYONNAISE. Kjo është një i lezetshëm, sallatë të shijshme që është bërë me frisée, proshutë, dhe në krye me një vezë, i lëngshëm zier pa lëvozhgë. Kjo verdhë veze lëngshëm në veshjet zier pa lëvozhgë veze zarzavate në një butë, salcë salcë-si. Dhe ky mashtrim nuk është menduar vetëm për këtë sallatë të veçantë. Ajo do të ketë një efekt të ngjashëm në vetëm në lidhje me ndonjë sallatë që ju dëshironi. Bonus: vezë janë një burim i madh i proteinave të ligët. Dhe në qoftë se ju nuk jeni për atë jetën e lëngshëm verdhë veze, të zgjedhë për një vezë hardboiled vend. Mendoni, kuzhinier-së ose sallatë copëtuar.

Author

authorGencakaempero
Learn More ?



Vizitort

Labels